سوالات ششم و هفتم

۱۳ مطلب در آذر ۱۳۹۲ ثبت شده است

سوالات اجتماعی درس 10

سوالات اجتماعی درس10

دانلود کنید    دریافت

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
رامین رفیعی

سوالات اجتماعی درس 8

سوالات اجتماعی درس 8


دانلود کنید    دریافت

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
رامین رفیعی

نام جاویدوطن

نام جاوید  وطن                                                                                    صبح امید وطن
جلوه کن در آسمان                                                                               همچو مهر جاودان
وطن ای هستی من                                                                               شور و سرمستی من
جلوه کن در آسمان                                                                                همچو مهر جاودان
بشنو سوز سخنم                                                                                    که هم‌آواز تو منم
همهٔ جان و تنم                                                                                      وطنم وطنم وطنم وطنم
همه با یک نام و نشان                                                                          به تفاوت هر رنگ و زبان
همه شاد و خوش و نغمه‌زنان                                                                        ز صلابت ایران جوان   

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
رامین رفیعی

تکنیک های افزایش دقت برای موفقیت

به طور قطع، برای شما هم اتفاق افتاده است که بعد از امتحان، دچار افسوس شوید که با وجودی که پاسخ ها را می دانستید، به دلیل بی دقتی نتوانستید به سوال ها پاسخ صحیح دهید. البته بی دقتی انواع متفاوتی دارد؛ ندیدن قسمت هایی از صورت سوال، اشتباه های محاسبات و... برخی از انواع بی دقتی هستند.اگر کنکوری هستید و قرار است در یکی از آزمون های علمی سال ۹1 شرکت کنید، بدانید که برای موفقیت در تحصیل، داشتن اطلاعات علمی کافی نیست.استفاده از مهارت هایی که بتواند میزان بهره وری ما از این اطلاعات را افزایش دهد نیز امری بسیار مهم است.دقت به معنی توجه غیرارادی از طریق حواس پنجگانه است. طبق تحقیق های صورت گرفته، ۷۵ درصد از اطلاعات از طریق حس بینایی وارد حافظه ی ما می شوند. این موضوع نشان از میزان اهمیت حس بینایی دارد.ـ جدول درصد ورود اطلاعات از طریق حواس پنجگانه به حافظه انسان در زیر آمده است:

▪ حس: ۳ درصد ورود اطلاعات

▪ بینایی: ۷۵ درصد

▪ شنوایی: ۱۳ درصد

▪ بویایی: ۶ درصد

▪ چشایی – لامسه: هر کدام ۳ درصدالبته این موضوع به منزله ی بی اهمیت بودن حس های دیگر نیست، ولی می تواند کمک قابل توجهی در افزایش دقت و موفقیت در کنکور به داوطلبان داشته باشد.

● انواع بی دقتی دانش آموزها و داوطلب های کنکوری بیشتر در سه زمان (مطالعه، کلاس و آزمون) میباشد .در زیر به دلیل بی دقتی در این سه مورد و نیز راهبردهای ذهنی برای افزایش دقت می پردازیم، ولی قبل از آن می خواهیم ببینیم که چرا بی دقتی می کنیم؛ روانشناس ها و متخصص های مطالعه و یادگیری بر این باور هستند که بی دقتی در هنگام مطالعه و آزمون، به سه دلیل رخ می دهد

:۱) داشتن عجله : به طور حتم برای شما پیش آمده است که می خواستید در مدت زمان کوتاهی، کاری را انجام دهید (به طور نمونه لحظه ی آخر که از منزل خارج می شویم، خیلی هم عجله داریم، یادمان می افتد که باید به کسی تلفن بزنیم) در این مواقع ما به طور معمول، بی دقتی می کنیم و به برخی از موارد مهم توجه نمی کنیم. این مورد در آزمون نیز رخ می دهد. داوطلب هایی که در حل سوال ها یا خواندن سوال عجله می کنند، از ضریب دقت بسیار پایینی برخوردار هستند.

۲) سرگردانی چشم بین خط ها و برگشت های غیرارادی چشم به عقب : به طور حتم در هنگام مطالعه یا آزمون، برای شما اتفاق افتاده است که خط ها را گم کرده اید و حتی گاهی چشم های شما چند کلمه عقب تر را نگاه کرده است.

۳) کاهش غیرارادی توجه : تحقیق ها نشان می دهد بیشترین بی دقتی ها در جلسه ی آزمون مربوط به سوال های ساده است.این موضوع اشاره به کاهش ناآگاهانه توجه دارد. در جلسه ی آزمون، زمانی که ما با یک نسبت (سوال) ساده مواجه می شویم؛ احساس خوشایند موفقیت و رضایت درونی سبب می شود تا تصور کنیم پاسخ دادن به این سوال، بسیار ساده است.مهم ترین عامل شکست بسیاری از داوطلبان در کنکور در نظر نگرفتن وقت و زمان است. پس یادتان باشد «عجله» یکی دیگر از عامل های بی دقتی است. برای حذف این مورد در امتحان ها با استفاده از «تکنیک های مدیریت زمان» وقت خود را تنظیم کنید و در هر درس فقط به اندازه ی همان درس وقت بگذارید.این فرآیند پیچیده ی ذهنی حتی گاهی سبب می شود تا ما سوال بعدی را بخوانیم. در اصل، ضمیر ناخودآگاه ما با خود می گوید: «این سوال که ساده است؛ سوال بعدی را هم می توانم جواب دهم» بنابراین میزان توجه ما کاهش می یابد.اکنون می خواهیم روش های ذهنی افزایش دقت و کاهش بی دقتی را بررسی کنیم.نخست افزایش هوشیاری، هنگام رویارویی با سوال های ساده، همان طور که گفته شد؛ عمده ترین دلیل بی دقتی، کاهش غیرارادی توجه در هنگام حل سوال های ساده است.موثرترین راه حل مقابله با این مورد، افزایش هوشیاری در هنگام روبه رو شدن با سوال های ساده است.بسیار ساده است؛ کافی است هر وقت که سوال ساده دیدید، حالت جسمانی تان تغییر کند؛ گویی موضوع بسیار مهم و خطرناکی را دیده اید چرا که در این لحظه ها، احتمال بی دقتی بسیار زیاد وجود دارد و شما در خطر آن قرار دارید.نکته ی مهم دیگر خواندن کامل همه جزئیات است؛ یکی دیگر از دلیل های بی دقتی در مطالعه و آزمون، توجه نکردن به جزئیات و هماهنگ نبودن سرعت چشم با ذهن است.برای رفع این مشکل باید از روش خط بر استفاده کنید؛ در این روش مداد یا انگشت اشاره ی خود را زیر خط هایی که مطالعه می کنید، حرکت داده و هماهنگ با آن، چشم های خود را حرکت دهید.یک نکته ی مهم را به شما داوطلب های کنکوری توصیه می کنیم. هر شب ۳۰ دقیقه را به زدن تست زمان دار اختصاص دهید. این کار تأثیر بسیار زیادی در کنترل زمان و در نتیجه کاهش بی دقتی خواهد داشت.این کار را به طور حتم، هر روز به مدت ۳۰ دقیقه (۱۰ سوال عمومی و ۱۰ سوال اختصاصی) انجام دهید.این مهم را به خاطر داشته باشید که در هر امتحان، فرصت خواندن سوال برای ما در نظر گرفته شده است. به طور معمول تصور ما بر این است که زمانی که ۱۰ سوال داریم و ۲۰ دقیقه وقت داریم ، یعنی برای پاسخگویی به هر سوال دو دقیقه وقت داریم در حالی که برای خواندن و پاسخ دادن به هر سوال، دو دقیقه وقت داریم.در امتحان ها سعی کنید زیر کلمه های مهم مانند (نیست، ندارد و...) در صورت سوال خط بکشید.هم چنین بدانید با افزایش سرعت مطالعه دقت بیشتر می شود تا زمانی که به ناحیه ی مطالعه ی فعال برسیم و پس از آن با افزایش سرعت، «دقت» کاهش می یابد.علت بی دقتی در هنگام حل سوال های ساده، مطالعه ی درس های عمومی، کلاس هایی که معلم آرام صحبت می کند؛ به طور کامل به فعال نبودن ما مربوط می شود.برای افزایش دقت از طریق فعال بودن، کافی است از تکنیک یادداشت برداری استفاده کنیم؛ یعنی در آزمون با یادداشت کردن محاسبه ها و در هنگام مطالعه، با یادداشت کردن کلمه ها و نکته های کلیدی.در هنگام مطالعه نیز در هدف گذاری هر واحد مطالعه دقت کنید تا بر مبنای سرعت واقعی خود پیش بینی کنید.چرا که اگر بیشتر معین کنید؛ به طور قطع عجله خواهید کرد و اگر کمتر معین کنید؛ با فعال نبودن مطالعه، باز هم بی دقتی خواهید کرد.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
رامین رفیعی

یوز پلنگ ایرانی

یوزپلنگ آسیایی یا یوزپلنگ ایرانی (نام علمی: Acinonyx jubatus venaticus) یک زیرگونهٔ به‌شدّت در معرض خطر انقراض از یوزپلنگ است که اکنون تنها چند ده قلاده از آن در ایران یافت می‌شود.

این جانور در مناطق بیابانی در سطح منطقه زندگی می‌کرد و سال‌هاست که نسل آن در معرض نابودی کلی قرار دارد. نتایج جدیدترین تحقیقات نشان می‌دهد که بین ۷۰ تا ۱۰۰ یوز پلنگ در چهار منطقه خوارتوران در شهرستان شاهرود، نای‌بندان در طبس و دره‌انجیر در بافق وجود داشته باشد. شهرستان‌های زرند، نائین و جاجرم نیز نقاط دیگری است که احتمال حضور یوز در آنان می‌رود. این تخمین نتیجه نقشه برداری زمینی است که توسط بیش از ۱۲۰۰۰ دوربین دید در شب که در مکانهای مختلف کار گذاشته شده بود. همچنین در خرداد ماه سال ۱۳۹۱ در منطقه حفاظت شده درونه شهرستان بردسکن یک قلاده یوزپلنگ آسیایی مشاهده و تصویربرداری شد.     

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
رامین رفیعی

بازی کودکانه

این بازی آموزشی به علاوه را دانلود کنید و استفاده کنید.

برای بچه های زیر 6 سال.     برای این بازی حتما باید از فلش پلیر استتفاده کنید.

دریافت

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
رامین رفیعی

سوالات تستی درس 5

سوالات تستی علوم درس5

دریافت

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
رامین رفیعی

فصل پاییز

فرا رسیدن فصل پاییز را به شما تبریک میگویم.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
رامین رفیعی

علوم درس دوم

سوالات علوم درس  2

دریافت

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
رامین رفیعی

علوم درس 3

علوم درس سوم.

لطفا دانلود نمایید.         دریافت 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
رامین رفیعی